Yalınca İlkokulu
Yalınca Köyü

VİZYON

Öğrencilerinin, mezunlarının, öğretim ve yönetim görevlilerinin yetkinlikleriyle tercih ve takdir edilen, küresel dünyada liderliği ve katkılarıyla örnek alınan okul olmak.

MİSYON

Hür ve demokratik düşünen,sorunlar karşısında akılcı çözümler üretebilen,bilimsel metotlarla eğitilmiş ,çağdaş düşünce yapısına sahip,yaratıcı,bilinçli ve kendine güvenen bireyler yetiştirmektir.

NORMAL ÖĞRETİM

DERS BAŞLAMA:08.30 DERS BİTİŞ:13.50

OKULUMUZDA SERVİS BULUNMAKTADIR.

1 Km

Yerleşim Yeri Bilgisi

Okulumuz Şanlıurfa ilimizin Suruç ilçesine bağlı Yalınca köyünde bulunmaktadır. Yalınca köyü Suruç ilçesinin batısında olup ilçeye 500 m uzaktadır.Yalınca İlkokulu 1961 yılında tek derslikli olarak kurulmuş olup bu zamana kadar çeşitli onarımlardan geçmiştir.2014 yılı itibarı ile eski bina yerine 12 derslikli binamız inşa edilmiştir.2014-2015 eğitim-öğretim yılında yeni binasında taşıma merkezli ilk ve ortaokul olmak üzere hizmet vermeye başlamıştır.